Naci Ergen

"BAKKAL" İYİ YERE DÜKKAN AÇMIŞ!

14.03.2021 Naci Ergen
Yönetimsel zaaflar, Alt yapıya ilgisizlik, düdük sesinden rahatsız olan bir teknik adam ve sahadaki yanlışlar!
 
 
Erzurumspor'un içinde bulunduğu durumu anlatmaya gerek yok. Sahadaki tablo ortada. Süper ligde kalma mücadelesi veren takımların sergiledikleri oyunlarda ortada!!! 
 
 
Sezon başından beri işlerin bir türlü iyi gitmediği mavi beyazlı kulüpte, kan değişiklikleri ve devre arası yapılan transferler takımın alt sıralardan kurtulmasına çare olamadı. 

Daha oynanacak olan 12 maç var. Erzurumspor'un 11 maçı tabi. Çünkü son hafta BAY geçecek. 

3 puanlı sistemde neyin ne zaman olacağı belli olmaz. Ümitsizliğe de kapılmamak lazım. 

Ancaaaak
 
 
Erzurumspor'da başıboşluluk nedeniyle göreve geldiği günden beri halen daha ideal on birini oluşturamayan teknik direktör Mesut Bakkal takım ile adeta maceradan maceraya atlıyor. Üstelik Mesut Hoca'nın öyle garip takıntıları veya prensipleri var ki kimseyi de tınnadığı yok? 
 
 
"Şapkadan tavşan çıkarma"ya bayağı bir hevesli olan Mesut Bakkal, ne yönetimi kaale alıyor nede başkalarını! 

 
"Ben ne dersem o" mantığı ile hareket eden Sayın BAKKAL, anlaşılan iyi yere dükkan açmış!. 

 
Yönetim açısından büyük bir zaafiyetin yaşandığı Erzurumspor'da ipler tamamen Mesut Bakkalın elinde. Son maçlara bakıldığında futboldan anlayan kişiler Teknik direktör Mesut Bakkal'ın hatalarını zaman zaman sosyal medyadan dile getiriyorlar. Yanlış kadro yapısı ve buna paralel olarak bazı isimler üzerinde ısrarcı olması da başka tartışılması gereken konu! 

 
DÜDÜK SESİNDEN BİLE RAHATSIZ OLUYORMUŞ! 
 
 
Kağıt üzerinde bir yönetimin bulunduğu Erzurumspor'da ipleri eline alan ve bildiğini okuyan teknik direktör Mesut Bakkal, işi öylesine çığrından çıkarmış ki, yan sahada çalışan U-19 takımının antrenmanını bile iptal ettirebiliyor veya başka yerde yapılmasını emredebiliyor! Mesut Bakkal7ın alt yapının antrenmanındaki rahatsızlığı ise alt yapı antrenörünün çaldığı düdükmüş? 
 
 
Düdük sesinden rahatsız olan teknik patron Bakkal, Alt yapının başka yerde veya başka zaman antrenman yapmasını emretmiş! 

 
YÖNETİMSEL ZAAFLAR! 

 
Kulüpte her ne kadar kağıt üstünde Başkan ve yönetim kurulu üyeleri olsa da, işin içinde bulunan kişiler 3 veya 4'ü geçmiyor. 

 
Bu arada  kulübe verdiği tavukların parasını alamadığı için esip gürleyen yöneticiyi de unutmayalım. 

 
Takımın başarısı için uğraşacaklarına kendi menfaatlerini ön planda tutan yöneticiler olduğu sürece Erzurumspor'da bu tablo değişir mi bunu tabi ki zaman gösterecek. 

 
Kazım Karabekir stadında oynadığımız maçlardaki başarısızlık bize yani Erzurumspor'a pahalıya mal oldu ve olmaya da devam ediyor.
 
 
Gençlerbirliği, Denizlispor, Antalyaspor maçlarından şayet üçer puan alınsaydı bugün puansal olarak ligin ortalarında iyi bir yerde olunurdu. 

 
Artık geçmişi konuşmanın da pek bir manası yok. 
 
 
Şimdi birileri hesap kitap ile uğraşıyor. 

Haftaya deplasmanda Antalyaspor ile maç var. birileri daha maç oynanmadan üç puanı Erzurumspor'un hanesine bile yazmış durumda! birileri derken tabiki varlığı ile yokluğu belli olmayan yöneticilerden bahsediyorum. 

 
Sayın Ömer Düzgün ve bir kaç yönetici, birilerinin önünde ilik kapatmak için düğme aramayın. Erzurumspor'un başındasınız. ipleri elinize alın. Bakın Bu takımın arkasında binlerce taraftar var. 

 
O Kulüp ne ticarethane ne de küçük bir dernek. Orası Türk futbolunda çok önemli bir yeri olan Erzurumspor. Birilerinden medet ummakla bu işler olmuyor.
 
 
Masaya elinizi vurun ve sorumluluğunuzun farkına varın.
 
 
Yarın çok geç olabilir!!!
BU YAZININ EKLENME TARİHİ 14-03-2021
  
Yazarın Diğer Yazıları