Erzurum'daki çocukları Adana'dan ısıttılar!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 22.03.2021 19:04:00
Erzurum'daki din görevlileri "ilmek ilmek" örülen iyilikleri dağıttı...
Erzurum'daki çocukları Adana'dan ısıttılar!

Sinan AYDIN'ın haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum İl ve İlçe Müftülükleri, “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında Adana Müftülüğü tarafından gönderilen kışlık giyim malzemelerini, çocuklara hediye etti. Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü (KAGEM) Gönüllü Koordinatörlüğü Kadın Kolları iş birliği ile uygulanan “İlmek İlmek İyilik” ve “Kış Bayramı” projesi kapsamında, Adana Müftülüğü tarafından gönderilen kışlık giyim malzemeleri, Erzurum İl ve İlçe Müftülüklerince çocuklara hediye edildi.
 
 
DİN GÖREVLİLERİ "İLMEK İLMEK" ÖRÜLEN İYİLİKLERİ DAĞITTI
 
 
Merkeze ve ilçelere bağlı mahallelerdeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden TDV gönüllüleri ile din görevlileri, "ilmek ilmek" örülen iyilikleri dağıttı. Adana’daki hayırseverler tarafından gönderilen el emeği göz nuru yardım malzemeleri, Erzurum’daki çocukların gönlünü ısıttı. Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, hayır faaliyetlerinin, soğuk kış günlerinde küçük bedenleri ısıtmakla birlikte, aynı zamanda yürekleri de ısıttığını vurgulayarak tüm hayırseverlere ve emeği geçenlere teşekkür etti. 
 
 
 
 
TDV “İLMEK İLMEK İYİLİK” PROJESİ İLE KARDEŞLİK KÖPRÜLERİ KURUYOR
 
 
Türkiye Diyanet Vakfı Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, Gönüllü Koordinatörlüğü Kadın Kolları tarafından uygulanan “İlmek İlmek İyilik” Projesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki ihtiyaç sahibi çocuklara yaklaşık 15 bin takım atkı, bere ve eldiven hediye edildi. Daha önce ‘Gülümseten Maske’ projesi kapsamında evlerinde ve atölyelerde maske diken kadın gönüllüler, şimdide atkı, bere ve eldiven projesine çok önemli katkı sağladı. Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, eldiven, bere ve atkı gibi kış kıyafetlerine erişmekte imkansızlıklar yaşayan çocukların çetin kış şartlarında üşüyüp hasta olmamaları için İlmek İlmek İyilik projesini hayata geçirdi. Kadın kollarının  bulunduğu Ankara, Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Malatya, Mersin ve Trabzon’daki kadın gönüllüleri tarafından örülen veya satın alınan yaklaşık 15 bin takım atkı, bere ve eldiveni ile satın alınan ayakkabılar, kardeş şehir olarak belirlenen Van, Erzurum, Kars, Ardahan, Muş, Siirt, Mardin, Bingöl, Şırnak, Hakkari, Ağrı, Tunceli, Erzincan ve Bitlis’teki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılıyor. Bu proje ile, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelerle kardeşlik köprüsü kuruldu. Hedef, gönüllüler ve hayırseverlerin desteği ile daha çok hayata dokunmaya devam etmek. 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler