Yardım meleği Sinem gönüller kazanıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 04.04.2022 10:01:00
Dadaş kızı Sinem Ağca, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi üstleniyor...
Yardım meleği Sinem gönüller kazanıyor

Sinan AYDIN'ın haberi... 

 
RADARHABER / ERZURUM
Erzurumlu olan ve yaşamını bir süredir Ankara'da sürdüren 22 yaşındaki Sinem Ağça, kurduğu Bir İyilik Hareketi (BİH) yardım topluluğu ile fakir çocuklar ve ailelerinin umudu oluyor. Merkezi Ankara'da olan ve Türkiye gvneli temsilcilikler verece olan Bir İyilik Hareketi'nin Mart ayındaki yardım durağı Erzurum oldu. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi üstlenen Dadaş kızı Sinem Ağca, kilometrelerce yol gelip memleketi  Erzurum'da yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldürerek iyilik akımını sürdürdü. 
 
 
YARDIM MELEĞİ SİNEM
 
 
Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi oluşturmak amacıyla "Bir İyilik Hareketi" grubunu kuran Sinem Ağca, beraberindeki gönüllüler ile kırsaldaki çocuklara yönelik yardım kampanyaları kapsamında Erzurum İl merkezine 180 kilometre uzaklıktaki Şenkaya ilçesine bağlı Söğütler ve Paşalı köylerini ziyaret ederek gün boyunca çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirdiler. Ankara'dan Erzurum’a gönül köprüsü kuran yardım meleği Sinem ve arkadaşları, Şenkaya ilçesinde bulunan Söğütler ve Paşalı köylerinden 35 çocuğa bot ve mont giydirdi. 
 
 
 
 
MEMLEKETİNDE YARDIMDAN YARDIMA KOŞTU
 
 
27 çocuğa ise pijama takımı ve çeşitli hediyeler verildi. Çocuklarla tek tek ilgilenen Sinem Ağca, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüreye devam etti. Köylere yardım götüren Sinem Ağca, daha sonra ise Erzurum Şehir Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören hasta çocukların yardımına koştu. Bir İyilik Hareketi Kurucusu Sinem Ağca, asıl amaçlarının bot ve mont dağıtmak olmadığını çocukların gönüllerine dokunarak onları mutlu etmek istediklerini söyledi. 
 
 
"DAHA ÇOK ÇOCUĞA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"
 
 
Ağca, “Burası kentin en fazla kar düşen ve soğuk havanın etkili olduğu köylerimiz. Köylerde bazı vatandaşımızın dar gelirli olması nedeniyle burada yaşayan birçok çocuğun ayağında bot yok ve lastik ayakkabı ile dolaştıklarını gördük. Biz de yardımseverler tarafından gönderilen botları çocuklara giydirdik ve onların mutluluğuna ortak olduk. Daha çok çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz ve bu açıdan yardımlarımız devam edecek. İlerleyen günlerde de bir dizi etkinlik yapmaya devam edeceğiz. Kurduğumuz yardım topluluğu hayırsever vatandaşlarımız vasıtasıyla ömrü yetiğince iyilik yapmaya devam edecek.” diye konuştu. 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler