Barınak'ta açlıktan öldü iddiası!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm RADARA DÜŞENLER Haberleri 01.11.2013 13:34:00

Soner İSTANBULLU'nun -ÖZEL HABERİ-

RADARHABER / ERZURUM 

Türkiye, 2 aylık bebeğini evde yalnız başına bırakarak tatile çıkıp bebeğin açlıktan ölmesine neden olan annenin vahşetini konuşurken, Erzurum’da Ali Hanay isimli vatandaşta benzer bir olayı hayvanını bıraktığı bakım merkezinde yaşadı. Ali Hanay, bayram tatilini Eskişehir’de bulunan nişanlısı ile geçirmeye kara verdi. Hanay, evde beslediği ve çok sevdiği 1 aylık yavru kedisi EROS’’u, geçici süreliğine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bıraktı. Bayram tatilinden 5 gün sonra dönen Ali Hanay, hayvan barınağına bıraktığı kedisini almaya gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Kedisi baygın yatıyor ve adeta can çekişiyordu.

1 AYLIK KEDİ AÇLIKTAN ÖLDÜ

Hanay, kedisini bir Veteriner Hekime götürdü. Veteriner, hayvanın bakımsız kaldığını ve aç bırakıldığını, yaşamasının mucize olduğunu söyledi. Kedi 1 saat içinde öldü. Ali Hanay, “ Hayvan Bakım Rehabilitasyon merkezindeki yetkililerle görüşerek barınağa bırakmak istediğimi söyledim. Onlarda ‘Tabi bırakabilirsiniz. Çok iyi şekilde kedisine bakarız’ dediler. Tatilden döndükten sonra hayvan bakım merkezine kedimi almak için gittim. Ancak kedime çok iyi bakılmamış, aç bırakılmış, diğer büyük kediler tarafından hırpalanmıştı. Bende kedimi muayene için özel veterinere götürdüm. Veteriner bana kedimin aç bırakıldığını, yaşamasının mümkün olmayacağını söyledi. Bir saat sonra kedim öldü” dedi. Emanet bıraktığı kedisinin bakımsızlık sonucu açlıktan ölmesine isyan eden Ali Hanay, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giderek yetkililerle görüştüğünü, ancak kırıcı söz ve incitici davranışlarla karşılaştığını iddia etti.  

ŞİKAYETÇİ OLMAYI DÜŞÜNÜYOR

Hanay, “Kedinin ölümünden sonra hayvan barınak merkezine gittim. Yetiklilerle görüştüm, Konuyu anlattım. Bana hakaret ettiler. Kedin öldüyse biz ne yapılım dediler. ‘Senin deden ölmedi mi? Kedi bu, eceli gelmiş ölmüş’’dediler. Gerekirse şikayetçi olacağım. Oradaki başka hayvanlar ölmesin diye yetkilileri göreve çağırıyorum’’dedi. Ali Hanay, çok sevdiği yavru kedisinin leşini uygun bir bölgede toprağa gömdüğünü sözlerine ekledi. Hayvan Bakım Merkezindeki yetkililer ise, ‘‘ Yavru kedi buraya bırakıldıktan sonra yemek yemedi. Ne versek yemiyordu. Neden öldüğünü bilmiyoruz’’ demekle yetindiler.

 

Etiketler : Erzurum, barınak, kedi, hayvan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler