Polisi alarma geçiren Adli Tıpçı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm RADARA DÜŞENLER Haberleri 01.08.2013 01:50:00

Sinan AYDIN’ın -ÖZEL- haberi…

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Adli Tıp Kurumu’nda çalışan B.S., patlayıcı madde yapımında kullanıldığı iddia edilen kimyasal sıvı ile Havalimanında yakalandı. Gözaltına alınan B.S.’nin Adliye lojmanındaki evinde de arama yapıldı. Evde de bir miktar sıvı madde ile bir miktar toprak ve su karışımı çamur şeklinde madde ele geçirildiği öğrenildi. Erzurum Adli Tıp Kurumunda teknisyen olarak görev yaptığı öğrenilen B.S., önceki gün Havalimanında X-Ray cihazından geçerken kamufle etmeye çalıştığı ve kimyasal olduğu iddia edilen sıvı madde ile yakalandı.

ADLİYE LOJMANINDAKİ EVİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Polis, ele geçirilen sıvı maddenin bomba yapımında kullanılan kimyasal madde olduğu iddiaları üzerine B.S.’yi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile Asayiş ekipleri, B.S.’nin Adliye Lojmanındaki evine operasyon düzenledi. Lojmanda yapılan aramada da, aynı sıvı maddenin yanı sıra toprak ve su karışımı çamur şeklinde madde ele geçirildiği öğrenildi.

SIVI MADDENİN BOMBA YAPIMINDA KULLANILDIĞI İDDİA EDİLİYOR 

Ele geçirilen sıvının, bomba yapımında kullanılan kimyasallardan olduğu iddia edildi. Emniyet Müdürlüğü, sıvı maddeyi incelenmek üzere Polis Kriminal Labrotuarına gönderdi. Adli Tıp çalışanında ele geçirilen sıvı maddenin,bomba yapımında kullanılıp kullanılmadığı, yapılacak inceleme sonucu ortaya çıkacak. Erzurum polisini alarma geçiren olay, kamuoyundan sır gibi saklanmak istendi ancak RADAR’a düştü. Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, ‘Adli Tıp Kurumunda çalışan bir kişi, bir miktar sıvı maddeyi havalimanından geçirmek isterken yakalandı. Sıvı madde, incelenmek üzere Kriminale gönderildi’’ dedi. Polis, Adli Tıp çalışanı B.S.’nin bağlantılarını araştırıyor. Olayla ilgili çok yönlü tahkikat sürüyor.

    

Etiketler : Erzurum, bomba, madde, polis,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Yavuz Doğan 01.08.2013 01:08:20

    acaba adam ne yapacaktı bu sıvılarla. bu tür görevlerde olan kişiler zaten sık sık kontrol edilmeli bence. hava limanında yakalanmasa belki de hiç belli olmayacak bu adamın ne yaptığı. Radar haber'i de diğer meslektaşlarına ve haber sitelerine atlattığı bu güzel haber sebebi ile tebrik ederim. her site aynı şeyleri önümüze sürerken sizin sayenizde farklı haberleri okuma şansı buluyoruz. dahada iyi olmanız dileği ile başarılar...

En Son Haberler