Yakaladıkları keliği Acil'e götürdüler

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm RADARA DÜŞENLER Haberleri 06.09.2013 11:48:00

RADARHABER / ERZURUM
-DETAY HABER-
Oltu Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan Ur Kekliği yavrusunu görenler şaşırdı. Narman ilçesine bağlı Ara Köyünden tedavi için Oltu Devlet Hastanesine gelen Eyüp Akyüz, hastane bahçesinde görmüş olduğu Ur kekliği yavrusunu yakaladı. Eyüp Akyüz'in önce hayvanseverliği, sonra kekliği veteriner yerine Acil servise götürmesi, en sonunda da Acil servis görevlilerinin kekmliği bir veteriner gibi kontrol etmesi haber oldu. Hastanenin Acil polikliniğine götürülerek sağlık kontrolünün yapılması istenen kekliğe, hastane görevlisi doktorlarda sağlık kontrolü yaptı. 

KEKLİĞE İLK MÜDAHALE ACİL'DE YAPILDI

Sağlık ekiplerinin sonradan aklına gelmiş olacak ki, hayvanlara veterinerlerin baktığı bildirilip yavru keklik Veteriner hekime sevk edildi. Keklik, sağlık kontrolünden geçirdikten sonra doğaya bırakılacak. Hastane Acil Servisi Hasta Kabul Servisinde çalışan Salim Cengiz, bir de açıklama yaptı:“Acil servisinde ur kekliği yavrusunu görünce şaşırdık. Bu keklikler dağların yüksek yamaçlarında yaşar. Sanırım göç ederken bu yavru keklik, hastanemiz bahçesine düşmüş. Acil serviste yapılan kontrolde herhangi bir yarasının olmadığı görüldü.”  

Etiketler : Erzurum, keklik, muayene, veteriner,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • 07.09.2013 12:09:36

    Maşallah doktorumuza tıp fakültesini okuyup baytar çıkan tek kişidir tebrik ederiz :) sağlık müdürlüğü tarafından acil baytar tıpçı ödülüne layık görülmeli bence :))

En Son Haberler