Aras bebeğin artık Erzurumlu dedesi var

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 27.01.2014 12:23:00

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- haberi...
 
RADARHABER / ERZURUM 
 
Ordu'da pencereden düşen Aras bebek ve onu kurtarmak için peşinden atlayan annesi iyileşti. SABAH, hastane odasına "Türk analarının yüz akı" notuyla gönderilen çiçeğin sahibini buldu
Ordu'da pencereden düşen Aras bebeğin peşinden atlayan annesine çiçek gönderen Erzurumlu Sadullah Kaya, "O anne, eli öpülesi bir anne. 3 torunum vardı, şimdi Karadeniz'de de bir torunum oldu" diye konuştu. 
 
ANNELİK DERSİ... 
Perşembe ilçesinde, geçen hafta meydana gelen olayda, 4 katlı binanın 3'üncü katındaki odasında oynayan 2 yaşındaki Aras Özbek, açık kalan pencereden aşağı düşmüş, oğlunun düştüğünü gören anne Aylin Özbek (26) de çocuğunun peşinden atlamıştı. Mucize eseri hayata tutunup taburcu edilen anne oğul, ülke gündemine otururken, hastane odasına bir çiçek geldi. Çiçekle birlikte gönderilen notta, "Türk analarının yüz akı Aylin Özbek Ana (hepimizin annesi). Aylin anne, ne büyük insansın. Keşke karşılaşsak da, keşke yanımda olsan da annemmişsin gibi elini öpsem. 60 yaşında 3 torunu olan bir dede, Sadullah Kaya, Erzurum" yazıyordu. Genç kadını çok duygulandıran o çiçekle notu gönderen Sadullah Kaya SABAH'a konuştu. 44 yıllık evli, 2 çocuk ve 3 torun sahibi avukat Kaya, haberi izlediğinde çok etkilendiğini belirterek, "O annenin yaşadıkları aklımdan çıkmıyordu. Ona bir çiçek göndermeye karar verdim. Yattığı hastanenin adresini internetten buldum. Çiçekle notu gönderdim. Çiçeği aldıktan sonra beni aradılar. Ailece çok duygulandıklarını, mutlu olduklarını söylediler. Anneyle iki kez, baba Müslim Özbek'le de 4 kez telefonda görüştük. Çok şükür anne ve bebek sağlığına kavuştu. Hepimiz mutlu olduk" dedi. Yaşanan onlarca kötü örneğin ardından genç annenin tüm Türkiye'ye annelik dersi verdiğini belirten Kaya, "Çocuğunu çöpe atan, cami avlusuna bırakan anneler var bu ülkede. O yüzden bu kadın, eli öpülecek çok fevkalade bir kadın. Bir annenin bu tavrı, beni çok duygulandırdı" diye konuştu. 

 
TELEFONDA ÖPÜCÜK YOLLADI 

Öte yandan taburcu olup yeni yaşını kutlayan Aras bebeğin de kendisini arayarak konuştuklarını söyleyen Sadullah Kaya, "O kadar tatlı bir çocuk ki. 'Dede humma humma öperim seni' dedi. Ben de ona ve ailesine sevgilerimi ifade ettim. Telefonu kapatınca oğlum kiminle konuştuğumu sordu. Ben de, 'Karadeniz'de, Ordu'da bir torunum var, o' dedim. Yazın ilk fırsatta ziyaret edeceğim. O annenin elini öpeceğim. O mucize çocuğa hediye götüreceğim" dedi. (Sabah) 

Etiketler : Erzurum, bebek, Ordu, Avukat,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Çağatay Kaya 09.08.2015 10:08:15

    Benim ince ruhlu canım amcam. Allah seni başımızdan eksik etmesin.

  • Vedat Refayeli 27.01.2014 03:01:41

    Ne de olsa eski toprak. Sadullah Kaya'ya da o yakışırdı..

En Son Haberler