Erzurum'da koca dayağı bir cana mal oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 15.05.2014 12:30:00
Erzurum’da yaşayan Hashanım Bulut,kocası tarafından feci şekilde dövüldü.
Erzurum'da koca dayağı bir cana mal oldu

Soner İSTANBULLU'nun haberi...

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’da yaşayan 60 yaşındaki Hashanım Bulut’un, çocuğu olmadığı gerekçesi ile kocası tarafından üzerine kuma getirildi. Eşinden sürekli şiddet gören Hashanım Bulut, ayrıca kuması ile de şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. En son 3 ay önce kuması ile tartışma yaşayan Hashanım Bulut, eve gelen eşi Şakir Bulut tarafından banyoya kapatılarak öldüresiye dövüldü. Talihsiz kadın, kayışla ve kafası duvara vurulmak suretiyle feci şekilde dövüldü. Başı kırılan ve kulaklarından kan gelen Hashanım Bulut, komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. İki gün komada kaldıktan sonra düzenli muayeneye gelmesi şartı ile taburcu edilen Hashanım Bulut, aldığı darp raporu ile birlikte savcılığa şikayette bulunup korunma talebinde bulundu. Mağdur kadın ayrıca boşanma davası da açtı.

6 GÜN SONRA BOŞANMA DAVASI VARDI AMA…

21 Mayıs 2014 tarihinde boşanma davasının duruşmasına katılmayı bekleyen Hashanım Bulut, bu sabah hayatını kaybetti. Abisinin evinde kalan talihsiz kadın, aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesinde otopsiye alınan Hashanım Bulut’un darp sonrası beyninde oluşan hasar nedeni hayatını kaybettiği belirlendi. Şiddet mağduru kadının, aldığı darbeler sonrası beyninde damar sıkışması olduğu, bu durumunda ölümüne neden olduğu kanısına varıldı. Savcılık soruşturmayı bu yönde yürütüyor. Hashanım Bulut’un resmi nikahlı eşi Şakir Bulut’un imam nikahlı eşinden ise 3 çocuğunun olduğu öğrenildi. Şakir Bulut, eşine şiddet uygulayıp ölüme sebebiyet vermek iddiasıyla gözaltına alındı.

“SON DAYAKLA KURTULDUK SANDIK”

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan otopsinin ardından Hashanım Bulut’un cenazesi yakınlarına teslim edildi. Gözyaşları içerisinde  cenazeyi alan yakınları, asri mezarlıkta toprağa verdi. Hashanım Bulut’un 3 ay önce yediği son dayakla komaya girdiğini ancak akrabaları olarak ondan artık kurtulmasına sevindiklerini belirten bir yakını, Hashanım Bulut’un çocuğu olmadığı gerekçesi ile sürekli şiddet gördüğünü, ölüm sebebinin ayrılmak üzere olduğu kocası Şahin Bulut olduğunu ifade ettiler. Ölüm olayı ile ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

Etiketler : Erzurum, koca, şiddet, morg,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler