Erzurumlu Acılı Baba Adalet Arıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 10.04.2015 17:40:00
Erzurum'da 1 yıl önce süs havuzunda hayatını kaybeden çocuğunun ölümünde ihmal...
Erzurumlu Acılı Baba Adalet Arıyor

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da 1 yıl önce süs havuzunda hayatını kaybeden çocuğunun ölümünde ihmal olduğunu öne süren baba Medeni Yılmaz, adli tıp raporunda da elektrik kaçağı nedeniyle çocuğunun öldüğünün ortaya çıktığını söyledi. Erzurum’da geçtiğimiz yıl Atatürk Üniversitesi Kavşağında bulunan süs havuzunda gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre 21 yaşındaki Recep Yıldız, kirlenen kazağını süs havuzunda yıkamak istedi. Elini suya sokmasıyla havuzun içerisine düşen genci çevredeki vatandaşlar çıkarmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sudan çıkarılan Recep Yıldız'a kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Bol miktarda su yuttuğu ve buna bağlı olarak boğulduğu belirlenen Recep Yıldız, ambulansla hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetmişti.
Recep Yıldız’ın ölümünün ardından 1 yıl geçmesi üzerine baba Medeni Yıldız ve ailesi, çocuklarını kaybettikleri süs havuzunda toplanarak basın açıklaması yaptı. Recep’in ölümünde ihmal olduğunu iddia eden baba Medeni Yıldız, adli tıp raporunda çocuğunun elektrik akımına bağlı olarak hayatını kaybettiğinin ortaya çıktığını söyledi. Oğlunun fotoğrafını elinde tutan acılı baba, Recep’i genç yaşta kaybettiği için yüreği yandığını ifade ederek, kendi çocuğunun süs havuzunda öldüğünü başkasının çocuğunun ölmemesi için gerekli önlemlerin alınmasını için yetkililerden yardım istedi.

"OĞLUM KAZAĞINI YIKAMAK İÇİN SUYA ELİNİ SOKTUĞU ANDA ELEKTRİK AKIMINA KAPILIYOR VE HAYATINI KAYBEDİYOR"
Çocuğunun ihmal sonucu hayatını kaybettiğini ifade eden baba Medeni Yıldız, oğlunun kimseye zararı olmadığını belirtti. Yıldız, ”Bir gün evde oturdukları sırada telefon geldiğini ve çocuğunun hastanede olduğunu öğrendiğini belirten acılı baba, çocuğum arkadaşıyla beraber okuldan çıktıktan sonra hava almak için süs havuzuna gelmiştir. İddiaya göre herhalde oğlumun kazağı pislenmiş. Onu yıkamak için suya elini soktuğu anda elektrik akımına kapılıyor ve suyun içine düşüyor. Çocuğum olay yerinde hayatını kaybediyor. Bu süs havuzunda ihmal var. Kimse gelip ilgilenmediği için elektrik kaçağını kimse fark edememiş. Ama bu kaçak sonucu bizim canımız yandı” dedi.
 
"ÇOCUĞUMUN BOYU 1.80 SÜS HAVUZUNDA BOĞULMA İHTİMALİ YOK"
Çocuğunun süs havuzunda ölme ihtimalinin olmadığını ifade eden Yıldız, adli tıp raporlarından elektrik akımına bağlı olarak ölümün gerçekleştiğini belirterek şöyle konuştu: ”İlk başlarda çocuğumun biri tarafından havuza atıldığı söylendi ama öyle bir şey yok adli tıp raporlarından oğlumun ölümünün elektrik akımına kapılarak gerçekleştiği sonuçları çıktı. Zaten şöyle bir şey var benim çocuğumun boyu 1.80 süs havuzunda boğulma ihtimali yok. Biz Allah’a inanan insanlarız. Yüreğimiz yanıyor. Gencecik delikanlımızı kaybettik. Ortaya büyük bir ihmal var.”
Etiketler : Erzurum, süs, elektrik, havuz,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler