Erzurum'da fedakar Baba'nın kahreden Ölümü!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 10.06.2018 16:00:00
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen...
Erzurum'da fedakar Baba'nın kahreden Ölümü!

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- Haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum lisesinde öğrencilerin sevilen Hasan amcasıydı. 15 yıllık hizmetliydi ve emekliliğine 1 yıl vardı. ‘Geçinemem’ düşüncesiyle Uzundere’deki evini Erzurum’a getirememişti, hafta sonları ailesini görmeye gidiyordu. O fedakar Baba, okuldan çıkıp iftar çadırına gitmek için yolun karşısına geçerken halk otobüsünün altında can verdi.

 

Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen 56 yaşındaki 5 çocuk babası Hasan Bozdemir, halk otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Erzurum merkezde bulunan Erzurum Lisesi’nde 15 yıldır hizmetli olarak görev yapan Bozdemir, 07 Haziran günü akşam saat 19.00 sularında okuldan çıkarak iftarını açmak üzere iftar çadırına gitmek için yola koyuldu.

 

 

İFTAR ÇADIRINA GİDECEKTİ AMA…

 

 

Ailesi Erzurum’un Uzundere ilçesinde yaşayan ve evi ilçede olduğu için hafta sonları Uzundere’ye gittiği öğrenilen Hasan Bozdemir, Erzurum Lisesi’nin önünde bulunan Hastaneler caddesinde yolun karşısına geçmek istediği sırada, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 25 H 0006 plakalı halk otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisi ile bir süre otobüsün altında sürüklenen Bozdemir , çevredeki vatandaşlar tarafından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hasan Özdemir, hastaneye ulaştırıldıktan kısa bir süre sonra ise hayatını kaybetti. Başta çalıştığı okul olmak üzere Erzurum Milli Eğitim Camiasını yasa boğan Hasan Bozdemir’in cesedi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Bozdemir’in Uzundere ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

 

 

EMEKLİLİĞİNE 1 YIL VARDI

 

 

Erzurum Lisesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosundan 15 yıldır görev yapan Hasan Bozdemir’in, ailesinin Uzundere ilçesinde oturduğu, Erzurum’da geçinmekte zorlanacağı düşüncesiyle evini Erzurum’a getirmediği, hafta sonları evine gidip mesai başlamadan Erzurum’a döndüğü, bu şekilde yıllar geçirdiği, Erzurum’da ise kimi zaman akrabalarında kimi zaman ise okula ait yatakhaneli bir bölümde kalarak yaşamını sürdürüp emekliliğini beklediği öğrenildi. Erzurum Lisesi Müdürü Selami Güneş, ‘‘ Çok dürüst ve saygılı bir personelimizdi. Olay günü işlerini bitirmiş, biraz da okulda oyalandıktan sonra saat 19.00 gibi iftar çadırına gidip iftar açmak için yolun karşısına geçiyormuş. Halk otobüsü çok hızlı geliyormuş ve Hasan Özdemir’e çarpmış. Bize bilgi geldiğinde hastaneye gittik ancak vefat etmiş olduğunu öğrendik. Çok üzgünüz. 15 yıldır okulumuzda çalışıyordu. Geçinemez düşüncesi ile evini Erzurum’a getirmiyordu. Hafta sonları gidip geliyordu. Emekliliğine 1 yıl vardı. 1 yılını Uzundere ilçesinde bir kurumda geçirme düşüncesi vardı. Bunun için görüşmeler yapıyordu ama nasip olmadı. Çok üzgünüz. Ailesinin ve eğitim camiamızı başı sağ olsun’’ dedi. (GÜNEBAKIŞ)

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler