Fatma Nine’nin yalnızlığına torunu çözüm buldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 29.04.2020 18:16:00
Antalya’da yaşayan 11 yaşındaki Betül Sabuncu’nun isteğine, Sekmen kayıtsız kalmadı.
Fatma Nine’nin yalnızlığına torunu çözüm buldu

Sinan AYDIN’ın haberi... 

 
RADARHABER / ERZURUM
Antalya’da yaşayan 11 yaşındaki Betül Sabuncu, Erzurum’da yalnız yaşayan anneannesi için belediyeden muhabbet kuşu istedi.70 yaşındaki kadının yalnızlığına çözüm , 11 yaşındaki torunundan geldi. Başkan Sekmen, Betül’ün isteğine kayıtsız kalmayarak sosyal belediyecilik örneği sergiledi. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kendisine sosyal medya aracılığı ile Antalya’dan ulaşan 11 yaşındaki Betül’ün Ninesi için isteğini yerine getirerek sosyal belediyeclik örneği verdi. 70 yaşındaki Fatma Albayrak, Erzurum’da yalnız yaşıyordu. Koronavirüs tedbileri kapsamında sokağa çıkma yasağına takıldığı için dışarı çıkamıyordu. Yaşlı kadının yanlızlığına çözümü, Antalya'da yaşayan 11 yaşındaki torunu Betül Sabuncu buldu. Betül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den anneannesi için muhabbet kuşu istedi. 

 
 
 

‘ANNEANNEM 70 YAŞINDA VE KENDİSİNİ ÇOK YALNIZ HİSSEDİYOR’

 
Sosyal medya aracılığı ile Bakan Sekmen’e ulaşan Betül, talebini şu satırlarla dile getirdi: 'Merhaba başkanım. Ben Antalya'da yaşıyorum. İsmim Betül Sabuncu. 11 yaşındaym. Anneannem Erzurum’da yaşıyor. 70 yaşında ve kendisini çok yalnız hissediyor. Bu süreçte kendini yalnız hissetmemesi için sizden yardım talep ediyorum. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Sizden ricam anneannemin bu yanlızlığını ona benim selamım olarak ona bir muhabbet kuşu göndermenizi istiyorum. Ailcek sizi ve hizmetlerinizi çok beğenerek takip ediyoruz. Beni kırmayacağınıza eminim.'
 
 
FATMA NİNE’NİN MUHABBET KUŞU SEVİNCİ   

Başkan Sekmen, bu isteğe kayıtsız kalmadı. Talimat verdi. Çok geçmeden ekipler bir muhabbet kuşu ve bir kafes aldı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetle Dairesi’nde göreli bayan, yaşlı kadının kapısını çaldı. Karşıısnda torununun kendisi için gönderttiği muhabbet kuşunu gören Fatma nine çok mutlu oldu. Sevinci yüzüne yansıyan 70 yaşındaki Fatma Albayrak, muhabbet kuşuna bakarak, ‘‘Ona güzel şeyler okuyacağım, ona herşeyi öğreteceğim’’ diyerek sevgisini dile getridi. Başkan Sekmen’e de teşekkür eden Fatma nine, ‘‘ Allah Mehet Sekmen başkanımızdan çok razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Selamımı söyleyin’’ dedi. 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler