Hırsızlar bu kez can dostunu çaldı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 06.08.2013 14:42:00

Soner İSTANBULLU'nun -ÖZEL- haberi...

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’da yaşayan Hulusi Şarman’ın (54) 3 yıldır gözü gibi baktığı Alman kurdu Kofi isimli köpeği, hırsızlar tarafından güpegündüz yuvasından çalındı. Hırsızlardan yüzü hiç gülmeyen Hulusi Şarman’ın, daha öncede 4 kez evi, 2 kez ise iş yeri hırsızlar tarafından soyuldu ancak hiç biri bu kadar canını yakmadı. Şarman, emekli olduktan sonra kendisine dost seçtiği köpeğini çalan hırsızlardan hayvanı geri getirmeleri halinde şikâyetçi olmayacağını söyledi. Hulusi Şarman, gözü gibi baktığı köpeğine kavuşacağı günü bekliyor.  

"ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK GİTMİŞLER"

Köpeğinin gündüz vakti çalındığını söyleyen Hulusi Şarman, “Cuma namazı sonrasında Kofi’nin kulübesinin yanında bulunan ofisimde uzanıp biraz uyumak istedim. Saat 14.00 sıralarında mahalledeki çocuklar gelerek birilerinin Kofi’yi döverek götürdüklerini söyledi. İlk önce inanmadım. Kalkıp Kofi’nin kulübesine baktığımda, yerinde olmadığını gördüm. Apartmanın bodrum katında bulunan kulübesine camı kırıp demir parmaklıkları eğerek girmişler. Gündüz vakti kimseye görünmeden köpeğimi nasıl çalmışlar aklım ermiyor. Kofi dost canlısı bir köpek olduğu için insanlara saldırmazdı. Çok iyi yetiştirilmiş bir köpekti. Yuvasından gitmek istemeyince, köpekle hırsızlar arasında bir arbede yaşanmış yuvası dağılmıştı. Köpeğe tasmasını takan hırsızlar, kapıyı arkadan açarak ellerini kollarını sallayarak gitmişler” dedi.

“AİLEMİZİN FERDİ KAYBOLDU”

Ailesinin bir ferdi olarak gördüğü köpeğinin çalınmasından dolayı oldukça üzgün olduğunu söyleyen Şarman ailesi, hırsızların insafa gelerek Kofi’yi geri getirmesini istiyor. Köpeğin sahibi Hulusi Şarman, eve gidip Kofi’nin çalındığını söylediğinde herkesin üzüldüğünü, kızının ise gözyaşlarına boğulduğunu söylüyor. Şarman, “Ailemizin ferdi olarak gördüğümüz Kofi’nin şimdi ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Oldukça üzgünüz. Kofi’nin ona vurabilecek kadar insafsız olan insanların elinde olması bizi tedirgin ediyor. Kofi’nin çalınması bizi çok üzdü. Öyle ki onu almak isteyen birçok kişi bize para teklif etti ancak vermek istemedim. İnsan ailesinden birini vermeye razı olamaz” dedi. Hırsızlardan yana hiç yüzü gülmeyen Hulusi Şarman, daha öncede 4 kez evinin iki kez de işyerinin soyulduğunu ifade ederek, “Hiç birinin peşine bu kadar düşmedim. Diğerleri maddi zararlardı ancak bu kez bir parçamız çalındı. Onu geri istiyoruz” dedi.

Etiketler : Erzurum, köpek, işyeri, hırsız,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler