Karayazılı küçük Hayat'ın kitabı çıktı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 22.09.2020 18:14:00
11. sınıf öğrencisi Hayat Taşci adlı öğrencinin kitap yazma hayali gerçek oldu.
Karayazılı küçük Hayat'ın kitabı çıktı!

Sinan AYDIN'ın  -ÖZEL- haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaşayan 11. sınıf öğrencisi Hayat Taşci, hayalini gerçekleştirip kitap yazdı. O artık Karayazılı yazar Hayat olarak kitaplarını imzalamanın mutluluğunu yaşıyor. Adı Hayat Taşci... Bir hayal kurdu, 'Yazar Olmak' için. Hayat, 4 çocuklu engelli bir babanın, 17 yaşındaki en büyük çocuğu. Karayazı Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi. Yazar olmayı, kitap yazmayı çok istiyordu. 
 
 
NOT DEFTERİNE YAZDIKLARINI KİTABA DÖKTÜ
 
 
İmkansızlıklar içinde küçücük not defterine kalemiyle yazdı, aklındakileri...İlçe Kaymakamı ve aynı zamanda kayyum olarak Belediye Başkan Vekilliği yapan Abdulgani Mağ'dan hayalini gerçekleştirmek için destek istedi. Aynı zamanda Erzurum'un Aziziye ilçesi doğumlu olan Kaymakam Abdulgani Mağ, Hayat'ın hayallerini gerçekleştirmesi için '' kızım yalnız değilsin" dedi. Hertürlü desteği vereceğini söyledi. Hayat, not defterine yazdıklarını kitaba döktü.   
 
 
 
 
...VE HAYAT'IN İLK KİTABI "ORHAN BEY" BİRİNCİ BASKISINI YAPTI
 
 
Ve bugün; Hayat Taşci'nin ilk kitabı olan "Orhan Bey", birinci baskısını yaptı. Hayat, kitabını  eline alır almaz Kaymakam Mağ'ı ziyaret edip, verdiği destek için teşekkür etti. Karayazılı Hayat'ın hayalini gerçekleştirmesine şahit olan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mağ, Hayat'ı tebrik etti. Abdulgani Mağ, genç kızın bundan sonraki kitaplarını yazarken yardımcı olması amacıyla ona bir de dizüstü bilgisayar(laptop) hediye etti.  
 
 
 
 
"ÇOK MUTLUYUM"
 
 
Hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Hayat Taşci, " İlçemizdeki genç yeteneklere sahip çıkalım, gençlerimizin hayallerinin gerçekleşmesine yardımcı olalım. Sayın Kaymakamımız benim hayalimi gerçekleştirdi. Desteği olmasa kitabımı çıkaramazdım. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum" dedi. Devletin sıcak ve sevecen yüzünü gösteren Abdulgani Mağ, vatandaşların da büyük takdirini kazandı. AK Parti Karayazı İlçe teşkilatı da, Hayat'ı tebrik edip, sonuna kadar destek olacaklarını açıkladı.  İlçe Başkanı Adnan Atalay tarafından yapılan açıklamada, "Biz Karayazı AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Hayat kızımıza destek sözü verdik. İmzalı Kitabı olan "Orhan Bey" eserini bize hediye etti. Kitap satışı başlamıştır. Fiyatı 10 TL ilgilenen arkadaşlar bizle iletişime geçebilirler" dedi. 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler