Muhabiri kahreden ölümler

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 22.11.2014 00:10:00

Sinan AYDIN'ın haberi...

RADARHABER / ERZURUM

Babası baraj faciasında buz tutan baraj gölünde boğularak öldü. O ölümle ilgili ihmal davası sürerken, bu kez annesi trenin metrelerce sürüklediği otomobilin içinde can verdi.

Erzurum'un Aşkale ilçesinde Doğan Haber Ajansının (DHA) ilçe muhabirliğini yapan Arif Arifoğulları, 2 yıl arayla önce babasını sonra annesini ‘feci şekilde ölümler’ sonucu kaybetti. Babasının acısı henüz dinmemişken annesinin korkunç bir şekilde ölüm haberini alan muhabir, çok sayıda haber yapmıştı ama bu kez kendi acı kaderi ile haber oldu.

ANNESİ TRENİN ALTINDA CAN VERDİ

Erzurum'un Aşkale ilçesinde hemzemin geçitte trenin çarptığı otomobildeki aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 13.00 sıralarında Aşkale ilçesine bağlı Şafak Mahallesi'nde meydana geldi. Kenan Arifoğulları (22) idaresindeki 25 DT 400 plakalı otomobil, hemzemin geçitten geçerken iddiaya göre sürücü trenin geldiğini fark edemedi. Hızla gelen trenin altında kalan otomobil, yaklaşık 150 metre sürüklendi. Otomobilde bulunan 4 çocuk annesi Yosma Arifoğulları (55), olay yerinde trenin altında parçalanarak can verdi. Sürücü ve ablası Ayfer Sarı (34) ile yeğeni Yunus Emre Sarı (2) ise yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada hayatını kaybeden kadının ismini duyanlar, büyük şok yaşadı. Çünkü ölen Yosma Arifoğulları, 2 yıl önce eşini 5 işçinin öldüğü baraj faciasında kaybeden kişiydi. Arifoğulları çiftinin 4 çocuğundan biri olan Arif Arifoğulları ise ilçede muhabirlik yapıyordu. Yerel TV'ler ile bir ajansın Aşkale muhabirliğini yapan Arif Arifoğulları, kaza esnasında ilçe dışındaydı. Haberi aldığında şok geçirdi. Talihsiz muhabir, 2 yıl önce kaybettiği babasının acısını yeni yeni dindirmeye çalışmışken bu kez annesinin feci şekilde ölümü ile yıkıldı.

BABASI DA TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞAN BARAJ FACİASINDA CAN VERMİŞTİ

Muhabir Arif Arifoğuları'nın babası Mustafa Arifoğulları ise, 3 Nisan 2012'de, Aşkale  Karasu- 2 barajında 4 arkadaşı ile birlikte boğularak can vermişti. TEDAŞ Aşkale Şubesinde istasyon şefi olarak görev yapan Mustafa Arifoğulları, Karasu barajından geçen enerji nakil hattındaki arızayı onarmak için 4 işçi arkadaşı ile birlikte bindikleri deniz bisikletinin alabora olması sonucu bir bölümü buz tutan suya düşmüştü. 5 işçi tutundukları buz kütlesinin yanında çevreye bağırarak yardım istemiş, yaklaşık 45 dakika boyunca bir türlü yardım gelmeyince suda kaybolmuşlardı. 5 işçinin cesetleri, günler sonra çıkarılmıştı. Ölümde ihmal iddiasıyla ilgili açılan dava devam ediyordu. Muhabir Arif Arifoğulları, babasının ölümü ile ilgili dava sürerken bu kez annesinin feci ölümü ile ikinci kez yıkıldı. Tren kazasında hayatını kaybeden Yosma Arifoğullar, gözyaşları arasında kocasının yanına defnedildi.(SABAH)

Etiketler : Erzurum, muhabir, Aşkale, baraj,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler