Nurgül Öğretmen Erzurum’u Yasa Boğdu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 30.01.2018 09:00:00
Nurgül Özbek, eşinin bir akrabasının nişan töreni için gittiği Samsun’da zehirlenerek öldü.
Nurgül Öğretmen Erzurum’u Yasa Boğdu

RADARHABER / ERZURUM  

Eşinin akrabalarının nişan törenine katılmak üzere Samsun’un Çarşamba ilçesine giden 26 yaşındaki Nurgül Özbek, 24 Ocak günü girdiği banyodan zehirlenmiş olarak çıkarıldı. 19 Mayıs Üniversitesi’nde iki gün yoğum bakımda yaşam savaşı veren genç kadın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Şofben zehirlenmesinden hayatını kaybettiği belirlenen 1 çocuk annesi Nurgül Özbek, memleketi Erzurum’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Nurgül Özbek, 1.5 yaşındaki oğlu Arda’yı, eşi Eren’i, ve binlerce sevenini gözü yaşlı bıraktı.

 

ÇEVRESİNDE HAYAT DOLU BİR İNSAN OLARAK TANINIYORDU

Narmanlı camiinde kılınan öğlen namazından sonra defnedildi Nurgül Özbek. Cami avlusunu yüzlerce seveni doldurdu. Erzurumlu her kesim tarafından sevilen bir ailenin kızı olduğu öğrenilen Nurgül Öznek’in İngilizce öğretmeni olduğu ve uzun zaman da özel dil okullarında öğretmenlik yaptığı öğrenildi. Şuan Yıldızkent’te bir okulda öğretmenlik yaptığı açıklanan Nurgül Özbek’in okuldaki meslektaşları ve öğrencileri de acı haber sonrası gözyaşlarına boğuldu.  Babası Bülent Algül ile eşi Eren Özbek’in ağlamaktan ve üzüntüden bitkin oldukları ve taziye için gelenler tarafından teskin edilmeye çalışıldıkları gözlendi. Üniversiteden hocaları, öğrencileri ve arkadaşları, onu cenazede yalnız bırakmadın Çevresinde hayat dolu ve yardımsever bir kişi olarak tanınan Nurgül Öğretmen’e kimse ölümü yakıştıramadı.

 

ÖLDÜKTEN SONRA BİLE İNSANLARA İYİLİK YAPTI

Nurgül Özbek, öldükten sonra bile insanları sevindirmeye, onlara yardım etmeye ve yaşam aşılamaya devam etti. Nurgül Özbek’in organları bağışlandı, tam 6 kişiye umut oldu. Ailesi tarafından bağışlanan organlar, Samsun ve Erzurum’da organ bekleyen 6 kişinin yeniden hayat bulmasına neden oldu. Genç kızın karaciğeri Erzurum'da iki kişiye, böbrekleri ve korneaları da Samsun'da organ bekleyen hastalara nakedildi. 30 bin insanın Türkiye’de organ beklediğini belirten Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinatörü Dr. Mehmet Kazak, "Bu ailemizin yaptığı onurlu davranış 6 kişiye yaşam umudu oldu" dedi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler