Son Durak!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm YAŞAM Haberleri 11.02.2016 00:00:00
İlçeye yeni kurulacak otobüs duraklarını çekiciyle götürdü, onun için hayattaki son durak olduğundan habersizce...
Son Durak!

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- Haberi...

RADARHABER / ERZURUM 

İlçeye yeni kurulacak otobüs duraklarını çekiciyle götürdü. Son durak kurulduğunda, onun için de hayattaki son durak olduğundan habersizdi...Büyükşehir Belediyesinin 20 yıllık zabıta memuru, kontrolden çıkan Tır’ın metrelerce sürüklediği araçta feci şekilde can verdi. Sevenleri, talihsiz ölüme ağlıyor…

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden görevli 20 yıllık zabıta memuru Muzaffer Atmaca, görevli gittiği ilçede feci şekilde can verdi. Erzurum'un Tortum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi öldü iki kişi ise yaralandı. İran'dan yüklediği tuzu Gürcistan'ın Batum kentine  taşıyan ismi henüz belirlenemeyen sürücünün kullandığı 72A802-10 plakalı Tır, Tortum ilçesi Hastane Caddesi'nde  kontrolden çıktı. Freninin patladığı iddia edilen Tır, önce Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait Muzaffer Atmaca yönetimindeki 25 FC 324 plakalı çekici aracına çarptı. Aracı altına alıp metrelerce sürükleyen Tır, daha sonra ise eczane önünde bekleyen Semahat Birdal (45) ile oğlu Muhammet'e (10) çarptı. Tır, park halindeki 8 araca daha çarptıktan sonra bir iş merkezinin bina duvarına çarparak durabildi. Kazada, çekicinin şoförü Muzaffer Atmaca ile 10 yaşındaki Muhammet Birdal ve Tır sürücüsü hayatını kaybetti. Semahat Birdal ile Tır'da bulunan bir kişi de yaralandı.

HAYATTAKİ SON DURAĞI OLDUĞUNDAN HABERSİZDİ...

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Çevresinde çok sevilen Muzaffer Atmaca, ardında gözyaşı ve hüzün bıraktı. Muzaffer Atmaca, 20 yıllık zabıta memuruydu. O gün görevli olarak Tortum ilçesine gitmişti. Büyükşehir belediyesinin ilçede yeni otobüs durakları kurması nedeniyle, Muzaffer Atmaca'da çekiciyle ilçeye yeni otobüs duraklarını götürmüştü. Otobüs duraklarının kurulduğu dakikalar, Zabıta Memuru Muzaffer Atmaca için de hayatındaki son durak oldu. Çekicinin içinde sürücü koltuğunda bekleyen Muzaffer Atmaca, o feci kazada hayatını kaybetti. 4 çocuk babası Muzaffer Atmaca, gözyaşları arasında toprağa verildi. Çevresinde yardımsever ve babacan biri olarak tanınan Muzaffer Atmaca'nın ölümü, başta ailesi olmak üzere mesai arkadaşlarını ve tüm Erzurum’u yasa boğdu. 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler