Naci Ergen

Beklenti çok destek hiç yok!

17.07.2019 Naci Ergen

Malumunuz üzere transfer dönemi başladı ve takımlar birer birer transferlerini yapmak için çaba gösteriyorlar.

 

Geçen sezon şansız bir şekilde düştüğümüz Süper lige yeniden çıkmak için Büyük şehir Belediye Erzurumspor da Kulüp Başkanı ve üç beş yönetici, geceli gündüzlü çalışma sergiliyor.

 

Yeni Teknik Direktör Muzaffer Bilazer şuana kadar takımda kalan ve yeni transfer edilen oyuncuları 1. etap kampında tanımaya çalışıyor. Takım bir yandan antrenmanlarını sürdürürken, yönetimde transferler için mesai harcıyor.

 

Aslında yönetim demek de pek doğru değil!.

 

Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve as Başkan Ömer Düzgün dışında bu işlerle uğraşan üçüncü bir isim söyleyemeyiz. Basın Sözcüsü Ahmet Dal'ı da unutmamak lazım.

 

Yeni sezon öncesi 1. ligde yine şampiyonluk hedefi ile yeniden süper lige çıkmak isteyen Mavi beyazlı kulüpte, şehir ve taraftarların beklentileri çok fazla.

 

Özellikle taraftarlar her gün bir transfer haberi bekliyorlar.

 

Beklenti güzel güzelde, acaba o beklentileri karşılayacak olan ilaç, yani para var mı!.

 

Bakın Obertan geri dönecek mi yoksa başka takımlara gidecek mi diye günlerdir konuşulup durdu. Hüseyin Üneş tecrübeli futbolcu ile hiç ilişkiyi kesmedi ve Obertan yeniden Mavi Beyazlı formayı giymeyi kabul etti.

 

Bu transfer gerçekleşti gerçekleşmesine ama gelin görün ki halen daha imza attırılamadı.

 

Sebep ise peşinat!.

 

Kulüpte şuan ciddi manada ekonomik sıkıntı var. kolay değil tabiki hele hele yabancı bir futbol transferi yapacaksanız eğer öncelikle imza attırırken peşinatını vermek zorundasınız.

 

Üstelik bu yabancı oyuncu birde isim yapmışsa para almadan asla imza atmaz. Sosyal medyadan bakıyorum da, Erzurumspor sevgisi olmayan yok!

 

Herkes kulübü için canını bile vermeye razı?.

 

Laf'ta mangalda kül bırakmıyoruz.

 

İcraate gelince ortada hiç kimse yok.

 

Acı bir gerçeği belirteyim!.

 

Yeni sezon için kombine biletlerinin satışına başlandı. Ve şuana kadar satılan bilet adeti sadece ve sadece 15. Geçen sezonda satılan kombine bilet adeti sadece 800 idi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen dışında hiç kimse Erzurumspor'u umursamıyor.

 

Hiç kimseler derken, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, siyasi partilerin il yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, sendikalar falan filan. Başarı olduğunda o fotoğraflara girebilmek için birbirlerine dirsek atan siyasileri anlatmamıza veya yazmamıza gerek bile yok.

 

Kimse kusura bakmasın ama sivil toplum kuruluşlarını kaale bile almıyorum.

 

Sadece lafta Erzurum sevgilerini dile getiren sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin Erzurum ve Erzurumspor için bana bir tane icraatını söyleyin bende bir sonraki yazımda herkesten özür dileyeyim.

 

Erzurum'u yönetenler hadi çıkın bir icraatınızı açıklayın da beni utandırın!

 

Oturdukları yerde vede hiçbir icraat yapmadan 10 bin tl üzerinde maaş alan sivil toplum kuruluşlarının başkanları var. acaba kaç tane kombine bilet alıyorlar?

 

Lafla peynir gemisini yürüttüklerini zanneden siyasiler acaba birer maaşlarını kulübe bağışlayabileceklermi! ne güzel dünya değil mi!

 

Mehmet Sekmen parayı versin Hüseyin Üneş gece gündüz koşuştursun, takım başarılı olsun ve sizlerde gidin sahada kupayı kaldırmak için seramoni de yer alın?

 

Valla kimse kusura bakmasın gerek siyasilerin ve gerekse bu memleketi yönettiklerini zanneden protokol mensuplarının Erzurum ve Erzurumspor sevgisine asla inanmıyorum.

 

Duyduğum kadarıyla sayın Vali beyin öncülüğünde bir bağış kampanyası başlayacakmış. Hatta sayın Vali, bir maaşını kulübe bağışlayacakmış. Merak ediyorum! Acaba bu kampanyaya siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının katkısı ne olacak?

 

Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'ten bu kampanyaya kimin ne verdiğini net bir şekilde açıklamasını bekleyeceğim. 

 

SMS KAMPANYASI'DA VAR 

 

Evet yönetim maddi kaynak için önümüzdeki günlerde SMS kampanyası başlatacak.

 

2527 kısa mesaj hattına atılacak bir mesajın bedeli 10 TL.

 

Tüm resmi prosedürler yapıldı ve büyük ihtimalle önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısı ile Başkan Hüseyin Üneş'in SMS kampanyası ile ilgili açıklamalarını kamuoyuna duyuracağız. 

 

 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 17-07-2019
  
Yazarın Diğer Yazıları