Naci Ergen

NE OLACAK BU TAKIMIN HALİ!

21.10.2019 Naci Ergen

Geçen sezon Süper Ligden düşen ve 1. ligde yeni kadro yapılanması ile yeniden Şampiyonluk parolası ile yola çıkılan sezonda Büyükşehir Belediye Erzurumspor, aldığı sonuçlar ve sergilediği futbol ile bana hiç ama hiç umut vermiyor.

 

Kimse kimseyi kandırmasın!

 

Bu takım şampiyon falan olamaz. Hatta ligi ilk üçte bile bitiremez. İki teknik direktör değişikliğine rağmen ne futbol nede skor yüz güldürüyor.

 

Şehirde herkes birbirine "ne olacak bu takımın hali" diyşe sorup duruyor.

 

Peki Başkan Hüseyin Üneş ve yöneticiler ne diyor! onların aklı hala şampiyonlukta?

 

Yönetici beyler, şapkanızı alın ve önünüze bir koyun.

 

Rahmetli Ergün Kantarcının bir sözü vardı, "bu futbolcudan gol bekleyen bilmem neyinden ne beklesin"?

 

Şimdi bende Başkan ve yönetimine diyorumki "bu takımdan şampiyonluk bekleyen bilmem neyinden ne beklesin.''

 

Son oynanan Menemenspor maçında yine gördükki ne futbol var nede başka birşey. 8 hafta geçti gerek Teknik direktör Erkan Sözeri olsun gerekse futbolcular olsun taşıdıkları sorumluluğun hala farkında değiller. bir futbolcuyu kadro dışı bırakmakla sanırım sorun çözümlenmemiş?.

 

Takımda hala (EKE) futbolcular var!. hani herkes konuşuyor ve soruyor, "acaba futbolcuların paralarımı ödenmiyor? kaldıkları tesislermi kötü? gruplaşmamı var? veya başka sebepler mi!

 

Başkan Hüseyin Üneş ile son yaptığımız sohbet'te hiçbir futbolcuya borçlarının bulunmadığını üstüne basa basa söyledi. EEE o zaman neden bu fuütbolcular taşıdıkları formanın hakkını vermiyor? kaldıkları tesisler 5 yıldızlı otel gibi. yemekleri desen o biçim. halkın gösterdiği değer on numara. peki bu futbolcular allahtan daha ne istiyor.

 

Sayın Hüseyin Üneş, Ömer Düzgün, Suat Aydın, Ahmet Dal hele çıkında bir söyleyin bu futbolcuların derdi ne?.

 

Sayın Üneş, yüzlerce taraftarın İzmir Gibi en uzak deplasmana Çorba ve simitle karnını doyurarak gidip geldiğini ve takımı için ne fedakarlıklar yaptıklarını görmüyormusunuz.

 

Sayın Hüseyin Üneş. Artık halay pilavı dğıtmaktan vaz geçin.

 

Sezon başından beri hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bakın parasızlıktan kıvraran Bursaspor bile bizim üstümüzde. Ligin en pahalı takımıyız.

 

Binlerce EURO verdiğimiz OBERTAN yedek kulübesinde. Allah aşkına neyin kafasını yaşıyorsunuz. takımın peşinden koşan taraftarları üzmeye ne hakkınız var. Vurun artık masaya elinizi.

 

Hani geçenlerde futbolcular bir basın tdoplantısı düzenleyip daha iyi olacaklarına dair söz vermemişmiydi. Sayın futbolcu kardeşlerim bumu sizin sözünüz? valla kimse kusura bakmasın ama bu takım bu kadro ve bu teknik heyet ile şampiyon falan olamaz. Ben iddia ediyorum. kimse kimseyi kandırmasın!

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 21-10-2019
  
Yazarın Diğer Yazıları